Nažalost ne možemo pronaći {{term}}. Pokušajte ponovno
Regusov odgovor na COVID-19

Jedan globalni dobavljač, jedno sveobuhvatno rješenje

Proširite vlastito poslovanje uz tvrtku koja širi svoje. Regusovo poslovanje u području oporavka u slučaju katastrofe povećalo se za više od 100 % u protekle dvije godine.

Nudimo 10 % or 15% provizije na ukupnu zajamčenu vrijednost ugovora i brzo plaćanje – plaćanje unaprijed, te vam omogućujemo pristup vrijednim spoznajama i informacijama za industriju kontinuiteta poslovanja.

Budite dio dinamična rješenja za globalni oporavak u slučaju katastrofe koje tvrtkama omogućuje oporavak od katastrofe u gotovo svakom gradu u svijetu uz jednog dobavljača.

Obratite se našem timu za oporavak u slučaju katastrofe

Mali ured za oporavak u slučaju katastrofe

Pomozite svojim klijentima da se brže oporave od katastrofe

Naša globalna mreža radnih prostora omogućuje neometani kontinuitet poslovanja za vaše klijente.

Zajamčen radni prostor

Naša globalna mreža jamči provedbu plana kontinuiteta poslovanja vašeg klijenta tijekom bilo kojeg izvanrednog stanja ili krize, bez čekanja na red ili prebukiranosti.

Globalno rješenje po načelu „ključ u ruke”

Uredski su sadržaji uspostavljeni i spremni za uporabu te uključuju internetsku i telefonsku uslugu za poslovne korisnike, recepcionara, kuhinju i uslugu čišćenja.

Jednostavno upravljanje

Nema potrebe za više dobavljača – jedan globalni pružatelj, jedna jednostavna pretplata, stalno dostupna korisnička podrška, bez troškova uspostave ili potrebe za kapitalnim ulaganjima.

Obratite se našem timu za oporavak u slučaju katastrofe

Budite dio naše globalne zajednice

Temeljito smo upoznati s industrijom.

Organizirali smo posebna događanja za dijeljenje svojih znanja kako bismo vam pružili vrijedne spoznaje i informacije o industriji kontinuiteta poslovanja.

Upotrebljavajte naše prostore za događanja usmjerena na kontinuitet poslovanja i oporavak u slučaju katastrofe pod zajedničkim pokroviteljstvom

Proširite svoj portfelj i iskoristite pogodnosti Regusove mreže

Zadivite klijente najnovijim sadržajima iz industrije – bijelim knjigama, istraživanjima i studijama slučaja

Izravno nam se obratite kako biste se registrirali kao prodajni partnerIzradite račun