Nažalost ne možemo pronaći {{term}}. Pokušajte ponovno

Naš viši tim

Douglas Sutherland

Direktor tvrtke

Douglas Sutherland je imenovan za predsjednika 18. svibnja 2010. godine. Douglas je bio glavni financijski direktor Skypea tijekom stjecanja virtualne tvrtke eBay, a bio je i glavni financijski direktor tvrtke Secure Wave tijekom njezinog preuzimanja od tvrtke PatchLink. Prije toga, Douglas je bio partner u tvrtki Arthur Andersen, s odgovornošću upravljanja na međunarodnoj razini. Radio je kao direktor tvrtki u više jurisdikcija i bio je predsjednik Američke gospodarske komore kada je osnovana u Luksemburgu. Douglas je trenutačno i direktor tvrtke Median Gruppe S.à r.l. i Socrates Health Solutions Inc.

Mark Dixon

Glavni izvršni direktor

Glavni izvršni direktor i osnivač, Mark Dixon jedan je od najpoznatijih europskih poduzetnika. Od osnivanja Regusa u Bruxellesu, u Belgiji 1989. godine, ostvario je zavidnu reputaciju za liderstvo i inovacije. Prije Regusa osnovao je tvrtku u maloprodaji i veleprodaji prehrambene industrije. Mark je dobitnik nekoliko nagrada za poduzetništvo i uveo je revoluciju u način na koji poslovanje pristupa potrebama svoje imovine svojom vizijom budućnosti rada.

Dominik de Daniel

Glavni financijski direktor i glavni operativni direktor

Dominik de Daniel pridružio se Regusu 1. studenog 2015. kao glavni financijski direktor i glavni operativni direktor. Prije dolaska u Regus, Dominik je radio više od 9 godina kao financijski direktor u tvrtki Adecco Group, vodećem svjetskom pružatelju rješenja na planu ljudskih resursa; Dominik je radio i kao voditelj globalnih rješenja u istoj tvrtki i bio odgovoran za globalno upravljanje informacijama i aktivnostima tvrtke Adecco Group u Kini. Dominik je prethodno radio kao financijski direktor u tvrtki DIS AG, tržišnom lideru u pronalaženju profesionalnog osoblja u Njemačkoj, prije nego što je tvrtku u konačnici preuzela tvrtka Adecco Group.

Lance Brown

Viši nezavisni neizvršni direktor

Lance Browne bio je imenovan za neizvršnog direktora tvrtke Regus 27. kolovoza 2008. te postao viši neovisni direktor 18. svibnja 2010. a predsjednik Odbora za imenovanje 27. rujna 2012. Lance je prethodno radio kao glavni direktor, a zatim predsjednik Standard Chartered Bank (China) Ltd, neizvršni direktor tvrtke IMI plc, viši savjetnik za Grad London, predsjednik tvrtke China Goldmines plc, i direktor poslovnog razvoja tvrtke Powergen International. Lance je predsjednik tvrtke Travelex (Kina) i član međunarodnog savjetodavnog odbora u tvrtki WS Atkins.

Elmar Heggen

Nezavisni neizvršni direktor

Elmar Heggen bio je imenovan za neizvršnog direktora tvrtke Regus 1. lipnja 2010. i imenovan je predsjednikom Odbora za reviziju 27. rujna 2012. Elmar ima veliko iskustvo u menadžmentu. Od 2006. bio je glavni financijski direktor, voditelj korporativnog centra i član izvršnog odbora vodeće europske televizijske mreže RTL Group. Došao je u RTL Group 2000. godine, a prethodno je bio na pozicijama potpredsjednika spajanja i preuzimanja i potpredsjednik strategije i upravljanja. Prije dolaska u RTL, Elmar je bio potpredsjednik i glavni rukovoditelj u tvrtki Felix Schoeller Digital Imaging u Ujedinjenom Kraljevstvu. Elmar je glavni financijski direktor i član Izvršnog odbora RTL Grupe. On je također član odbora tvrtke Atresmedia (iz Španjolske) i televizijske kuće Metropole (iz Francuske) i predsjednik tvrtke kćeri kuće RTL Group - Broadcast Centre Europe SA.

Florence Pierre

Nezavisni neizvršni direktor

Florence Pierre bila je imenovana za neizvršnu direktoricu tvrtke Regus 21. svibnja 2013. godine. Ona trenutno provodi svoje vrijeme između upravljanja poslovanjem, savjetovanja i ulaganja u poslovne pothvate koja pružaju inovativne i internetske usluge. Ona ima više od 30 godina iskustva u međunarodnim korporativnim financijama, nalazi se na višim pozicijama u tvrtkama BNP, Financière Rothschild, Degroof Corporate Finance i u svom vlastitom M&A savjetodavnom poslu. Florence ima međunarodnu perspektivu zbog poslova koje je obavljala u Chicagu, New Yorku, Parizu i Bruxellesu. Predavala je ekonomiju i financije te objavila više knjiga i članaka o valuaciji i bila je član nekoliko francuskih Odbora za poduzetništvo i inovacije, kako vladinih tako i stručnih. Florence je bila direktorica u tvrtki 3i Infrastructure plc od 2010. do 2013. godine te radi kao direktorica u francuskoj tvrtki za strateško savjetovanje u poslovnoj inteligenciji ESL Network.

François Pauly

Nezavisni neizvršni direktor

François Pauly bio je imenovan za neizvršnog direktor tvrtke Regus 19. svibnja 2015. François ima više od 30 godina iskustva upravljanja u bankarskom sektoru. Do listopada 2014. godine François radio je kao izvršni direktor i predsjednik uprave banke Banque Internationale à u Luksemburgu (“BIL”). Prethodno iskustvo u menadžmentu uključuje imenovanja na izvršnim pozicijama u tvrtkama BIP Investment Partners S. A. Dexia Group i u Sal. Oppenheimer jr. & Cie. S.C.A. François radi kao viši savjetodavni partner u tvrtki Castik Capital Partners i kao neizvršni direktor u tvrtkama Group la Luxembourgeoise SA, BIP Investment Partners SA, M&C S.p.A i Cobepa SA. François također radi u odborima nekoliko dobrotvornih organizacija.

Nina Henderson

Nezavisni neizvršni direktor

Nina Henderson bila je imenovana na dužnosti u odboru 20. svibnja 2014. She is currently a non-executive Director of Hikma Pharmaceuticals PLC. Trenutno radi kao direktorica tvrtke CNO Financial Group (osiguravateljskih tvrtki Bankers Life, Washington National i Colonial Penn). Nina je također član društva s pravom upravljanja tvrtkom Henderson savjetovanja koja pruža usluge procjene potrošačke industrije investicijskim društvima. Tijekom svoje tridesetogodišnje karijere u tvrtki Bestfoods i njezinoj prethodnici tvrtki CPC International, radila je na nekoliko općih i izvršnih međunarodnih i marketinških pozicija u Sjevernoj Americi, uključujući i poziciju potpredsjednice tvrtki Bestfoods i Bestfoods Grocery. Nina je također radila kao direktor brojnih tvrtki u različitim industrijama uključujući tvrtke AXA Financial Inc, Royal Dutch Shell plc. Del Monte Food Company i Pactiv Corporation. Nina je povjerenik sveučilišta Drexel s diplomom o visokoj školskoj spremi sa specijalizacijom i primljenom nagradom AJ Drexel Distinguished Alumni Award 2010. Ona je također direktorica društva Visiting Nurse Service of New York i udruge Foreign Policy Association.